Vsebino omogoča VENERA SHOP

To so erotični pripomočki za vsak okus

Danes vam predstavimo erotične pripomočke, ki jih imajo doma tisti, ki so radovedni in radi raziskujejo.

Priznamo, da je ponudba presenetila tudi nas in dejstvo je, da so erotične igračke nekaj lepega in zabavnega. Pozabite na to, da v erotičnih trgovinah prodajajo verige in lisice. Že beseda igračka pove, da je nekaj za igro in zabavo. Če govorimo o pripomočkih, pa je jasno, da gre za nekaj, kar nam bo v pomoč. Spolni pripomočki so nekaj, kar pomaga pri spolnosti in določenih težavah, ki se pojavijo. Izjemno všeč pa nam je tudi to, da v Venera Shop trgovini znajo svetovati, pomagati in so izjemno profesionalni.

Naše želje in in potrebe se lahko povsem razlikujejo, zato je odlično, da lahko izbiramo med široko ponudbo, saj tako zagotovo najdemo nekaj zase in svojega partnerja. Lahko razveselite sebe, presenetite partnerja ali najdete nekaj, kar bo všeč obema. Gre za odlično zabavo, ne glede na spolno orientacijo, seksualne fantazije in na to, ali smo v razmerju, ali ne. Pripravile smo tudi nakupovalni vodnik, ki ga najdete TUKAJ.

Za vsak okus nekaj

Današnja ponudba erotičnih pripomočkov se med seboj razlikuje, kot se razlikujemo mi, a so vedno odlična ideja za samozadovoljevanje, podaljšanje predigre ali poživitev večera v dvoje ali troje. Izbrane igračke so primerne, če se šele podajate na pot raziskovanja spolnih užitkov, ali pa ste v postelji že zelo izkušeni in odprti za vedno nova doživetja. Da je spolnost zelo pomembna, je jasno že vsem, kajti v zadnjih letih to slišimo zelo pogosto. Orgazem je namreč posebna, skoraj meditativna izkušnja, ki je pomembna za telo in dušo. Ob orgazmu se sproščajo hormoni sreče in občutimo posebno sproščenost in užitek.

Ob orgazmu se sproščajo hormoni sreče.

Ne glede na vaše izkušnje s spolnostjo je pomembno, da igračkam daste priložnost in tako spoznate svoje preference in navade. Izbira erotičnih pripomočkov je na trgu velika, zato je včasih težko začeti, kaj šele izbrati. Brez skrbi, če kupite nekaj, kar vam ni všeč, veste, kaj morate kupiti naslednjič. Prepričani smo, da se boste ob iskanju popolne spolne igrače, zelo zabavali.

Spoznajte 7 zanimivih erotičnih igračk:

1. EREKCIJSKI OBROČEK

To je obroček za penis, s katerim povečate prekrvavljenost penisa, kar omogoči močnejšo in daljšo erekcijo. Izbirate lahko med silikonskimi, kovinskimi, takšnimi z utežmi … Če želite uživati v paru, izberite vibracijski obroček z dodatnim stimulatorjem, ki bo poskrbel za dodatni užitek pri vaši dami. Erekcijski obroček se preprosto natakne na penis in so zelo fleksibilni in raztegljivi, zato velikost penisa ni pomembna. Priporočena je tudi uporaba vlažilnega gela. 

2. SPONKE ZA BRADAVIČKE

Le te so prava izbira, če imate raje bolj grob seks in močnejšo stimulacijo z zmanjšanjem pretoka krvi. Izbirate lahko med kovinskimi, silikonskimi, plastičnimi, oziroma izberete tiste, za katere veste, da vam bodo nudile večji užitek. Ščipalke so po navadi nastavljive, odvisno od izbire. 

3. STRAP ON

Po navadi je sestavljen iz dveh delov, pasu in penisa oziroma vibratorja. Pas za mednožje omogoča, da prodrete v partnerja. Kupite lahko komplet, ali pa posamezen del, torej samo pas in samo vibrator. Penis je navadno odstranljiv in ga lahko uporabljate tudi med drugimi spolnimi aktivnostmi. Fiksni strap on si le pripnete, če je strap on z ločenimi elementi, pa je treba vibrator najprej pripeti na pas in nato nase.  

4. VIBRATOR S FUNKCIJO POTISKA

Vibratorji s funkcijo potiska oziroma pulzatorji so vibratorji, ki prodrejo z razširitvijo in skrčitvijo, kar pomeni, da se zgornji del vibratorja pomika naprej in nazaj. Namenjeni so prav penetraciji oziroma prodornemu seksu. Uporaba je enaka klasičnemu vibratorju, po prižigu si izberete ustrezno vibracijo. Zraven se priporoča še uporaba vlažilnega gela.

5. VAGINALNI JAJČEK

Vaginalni jajček je zelo priljubljena igračka.

Večina jih deluje preko daljinskega upravljalnika, tako da ga upravljate vi ali partner. Uporaba je zelo diskretna in nihče ne bo opazil, da ga uporabljate tudi zunaj doma. Gre za erotični pripomoček jajčaste oblike, ki z vibracijami draži vaše erogene cone. Prislonite ga lahko na klitoris ali ga vstavite v vaginalno odprtino in z daljincem nastavite intenzivnost ter način vibriranja. Ne pozabite na uporabo vlažilnega gela na vodni osnovi.

6. EROTIČNI KOMPLET

To so vnaprej sestavljeni paketi erotičnih pripomočkov in so odlična izbira za začetnike, saj vsebujejo osnovne pripomočke, kot sta vibrator in erekcijski obroček. Priročni so prav zato, ker se ni treba obremenjevati, kaj vse potrebujete. V kompletih lahko izbirate tudi med pripomočki za različne aktivnosti, od tistih za klasični in analni seks, kot tudi ”bondage” ali romantičen set, če želite več nežnosti. 

7. EROTIČNA NAMIZNA IGRA

Ljubitelji namiznih iger, to je prava stvar za vas. Igri boste dodali nekaj erotike, tako da bo to hitro postala vaša najljubša igra. Erotične igre so odličen način za vročo avanturo v dvoje, razbijanje enoličnosti v partnerstvu in izvirnega odkrivanja samega sebe. Z zanimivimi erotičnimi igrami boste poskrbeli za nove položaje. Izberete lahko karte za pantomimo, ki so zelo zabavne in na zabaven način poskrbite za boljše spolno življenje. Kocke s položaji seksa pa so ravno tako vedno čudovita izbira.

Kocke za predigro.

Na kaj je treba biti pozoren?

Pazite na površino svoje nove igračke. Če je poškodovana ali se je material igračke spremenil, potem to pomeni, da ni več uporabna. Tudi ko moč vibracij ni več ista, ali pa okrog baterij nastane korozija, to pomeni, da je igračko treba zamenjati. Bodite skrbni in pazite, da vaša igračka ni poškodovana. Poskrbite seveda tudi za to, da jo pravi čas zamenjate.

Kako skrbeti za erotične igračke?

Čiščenje erotične igračke je zelo pomembno, saj lahko s tem preprečite vnos okužbe ali širjenje nezaželenih bakterij in virusov v intimne predele. V trgovinah Venera Shop najdete pestro izbiro čistil za erotične igračke, ki so narejena prav za ta namen. Vsa čistila so namreč brez alkohola in so antibakterijska, uporabljate pa jih lahko pri čiščenju vseh erotičnih pripomočkov v njihovi ponudbi. Najbolj pomembno je vsekakor to, da že pred prvo uporabo dobro očistite svojo novo igračko. Seveda pa jo je potrebno očistiti tudi pred in po vsaki uporabi.

Kako se lotiti čiščenja erotične igračke?

  • Igračko sperete pod mlačno vodo in jo otresete.
  • Poškropite jo s čistilom za erotične igračke.
  • Posušite jo na zraku in je ne brišete z brisačo, da je ne poškodujete.
  • Nato jo shranite.

Ko pripomoček očistite, vedno poskrbite, da je dobro posušen. Za pravilno shranjevanje je priporočeno, da kupite škatlico ali torbico za shranjevanje. Dejstvo je, da bolj, ko boste skrbeli za svojo igračko, dlje jo boste lahko uporabljali.

Česa ne smete pozabiti pri nakupu?

Preden kupite spolno igračko, bodite pozorni na material erotičnega pripomočka, saj so od njega odvisni občutki, ki jih želite vzbuditi. Gladek material iz silikona ali ožiljen material, ki posnema človeško kožo, se med seboj kar precej razlikujeta. Materialov je seveda veliko več: od poliestra, gume, stekla, elastičnih materialov do kovine. Izbira kakovostnega materiala pripomočka je poleg stimuliranja občutkov ključna za njegovo daljšo življenjsko dobo.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam