Vsebino omogoča ATELIERI KLARA

Top 5 oblačil, s čudovito unikatno ilustracijo

Bodi v barvah je pozdrav, ki najbolj opiše Klaro, ki stoji za imenom Atelieri Klara.

Kaj napisati za nekoga, ki zase pravi: »Najraje imam riževo Mikado čokolado, napolitanke Kraš rdeče, vsekakor pico, ampak stil Napolitana ter pospravljeno stanovanje. Nikakor mi ne diši likanje, kot tudi ne jetrca. Zelo rada kuham, še raje za druge, ko se ob večerih prijetno podružim s prijatelji.« Zagotovo, da je prava faca in to se zelo lepo vidi na njenih izdelkih. Žarijo od energije, sproščenosti in barv. Bolj bi Klaro že težko opisali in vam jo predstavili, a seveda ima še en hobi. To je risanje. To je njen odklop, ko pobegne v svoj pravljični svet. To je njen čas, ko je srečna. Tako jo je risanje tudi pripeljalo do tega, da sedaj riše ilustracije na različne izdelke. Največji fokus pa daje seveda oblačilom, ki vam jih danes predstavljamo. Obljubimo, da boste navdušene in dobre volje že samo ob pogledu na izdelke. Spoznajte Atelieri Klara in mavrični svet barv, ki ga tam najdete. Če vas zanima še kaj več, pa kliknite na njeno spletno stran.

Majčka Atelieri Klara

Casual majčka s kratkimi rokavi in volančki v beli ali črni izvedbi po lastni izbiri. Volančki so sami po sebi na majčki že lep modni dodatek. Ilustracija, ki jo krasi, je prečudovita čarobna Sovica Frida v vseh svojih magičnih barvah. Če vam ta ilustracija ne ustreza za ta model, si jo lahko izberete po želji, preden daste majčko v košarico. Majčko čudovito kombinirajte na kavbojke in športne copate, za zimski čas pa, blejzer s kakšnimi odštekanimi škornji ali gležnjarji. Majčka pa je na voljo tudi kot MATCHY v otroški izvedbi, tako da sta mami in njena mala princeska najbolj prikupen par. Čisto enostavno si samo izberete enako matchy ilustracijo. Izdelek je unikatno sešit po vaših navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. 

Balončica Atelieri Klara

Balončica s 3/4 rokavi, ki se zaveže z vrvico, ki daje balončkasti stil, je na voljo v beli ali črni barvi, po lastni izbiri. Ilustracija, ki jo krasi, je čudoviti barviti čarobni Samorogec. Če vam ta ilustracija ne ustreza za ta model, si jo izberite po želji, preden daste balončico v košarico. Da boste videti čudovito, lahko zraven kombinirate pajkice in superge, za zimski čas pa blejzer z gležnjarji ali ekstravagantnimi škornji. Tudi balončica je na voljo kot MATCHY v odrasli izvedbi, da bosta mami in hči popolnoma v stilu. Tudi to je čisto enostavno, saj samo izberete enako matchy ilustracijo. Izdelek je unikatno sešit po vaših navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. 

Nahrbtnik Atelieri Klara

To je skupno sodelovanje Klarinih pravljičnih ilustracij in čudovite Lanelu design, kjer sta skupaj ustvarili čudovito pravljično kolekcijo modnih dodatkov za vsak okus. Primerni so za vse, da se malo pocrkljate, za darilo ob posebnih priložnostih in za osebo, ki jo imate radi. Čudovit odrasli nahrbtnik z ilustracijo Sovice Fride, v kombinaciji neon pink in vijola barve. Vzorci dajo čudovito piko na i vsakemu outfitu. Nahrbtnik je hkrati tudi torba in je izdelek 2 v 1. Lahko se nosi kot nahrbtnik, ki je zelo prostoren in udoben. Ročke so fiksno prišite, dodani pa sta dve ročki, ki se lahko primeta v roko ali dasta na rame in nahrbtnik postane torbica. Spredaj ima velik žep čez celotno širino, prav tako pa je žep znotraj nahrbtnika in se zapira na zadrgo. Zgoraj je dodan tudi ročaj za lažji hitri prijem nahrbtnika. Material je umetno usnje, podloga pa poplin. Še velikost: višina: 45 cm, širina: 35 cm zgoraj, spodaj manj in globina: 10 cm. Izdelek je unikatno sešit po vaših navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. 

Fantovski kapucar Atelieri Klara

Še nekaj za fante. Casual fantovski model kapucarja v črni barvi ali beli barvi, po lastni izbiri. Ilustracija, ki ga krasi, je čudoviti Čuk Čarli. Če vam ta ilustracija ne ustreza za ta model, si jo izberite po želji, preden daste kapucar v košarico. Fantje lahko zraven kombinirajo trenirko ali športne hlače z res odbitimi supergami. Kapucar je na voljo tudi kot MATCHY v odrasli izvedbi, tako da bosta tudi ati in sin usklajena in odpičena. Samo izberete enako matchy ilustracijo.
Izdelek je unikatno sešit po tvojih navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. 

Tunika kapucar Atelieri Klara

Tunika kapucar v beli ali črni barvi z belimi pikicami vas bo navdušila. Ilustracija, ki ga krasi, je extra lisička Foxy. V vseh prečudovitih toplih tonih, ki popestri prav vsak outfit. Če vam ta ilustracija ne ustreza za ta model, si jo izberite po želji, preden daste kapucar v košarico. Zraven lahko čudovito kombinirate pajkice in superge za bolj športni slog. Za zimski čas pa moderno bundo v kombinaciji z gležnjarji. Kapucar pa je na voljo tudi kot MATCHY v otroški izvedbi, in če si mami, sta lahko s tvojo malo pupo res kjut. Samo izberete si enako matchy ilustracijo. Izdelek je unikatno sešit po vaših navodilih, zato žal ne more biti vrnjen ali zamenjan. Po 43. č členu Zakona o varstvu potrošnikov tovrstni izdelki zaradi svoje narave niso primerni za vračilo.

Za vse izdelke je rok dobave za ilustracije 5 dni, tekstilne izdelke 7-14 dni ter za modne dodatke 14-28 dni. Še napotki za usmeritev kako in kaj, drugače pa, bolj, kot boste pazili na oblačilo in s tem tudi na ilustracijo, dalj časa bo oblačilo šik in top. Oblačilo perite obrnjeno narobe, torej kontra stran in likajte na nizki temperaturi, nikakor čez ilustracijo. Klara pa še pravi: »Pazi na oblačilo, saj si zelo želim, da boš dolgo lepa. ;)«

POZOR! ENO NEPREMAGLJIVO TUDI OBDARUJEMO!

Atelieri Klara je s svojimi pravljičnimi ilustracijami združila moči s čudovitim Lanelu design, tako je nastala čudovita pravljična kolekcija modnih dodatkov za vsak okus. Primerni so za vse, da se malo pocrkljate, za darilo ob posebnih priložnostih in za darilo vam dragi osebi. Ena Nepremagljiva pa prejme čudovito denarnico z ilustracijo po izbiri. Spremljajte naš Instagram profil, kjer bodo objavljene vse podrobnosti, in sodelujte v giveawayu za čudovito ter unikatno denarnico. Vaš denar bo pravljično shranjen v čudovite barvne kombinacije. Denarnica na zadrgo je zelo prostorna. Ima 12 predalčkov za kartice, dva večja predala za ostale dokumente, 2 predala za gotovino in en predal na zadrgo za kovance. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam