Vsebino omogoča HOTEL SAVA ROGAŠKA D.O.O.

Top 5 programov za zdravje!

Je kaj lepšega kot občutek, da ste naredili nekaj dobrega zase? Pomislite, kako prijetno je, ko naredite nekaj dobrega za svoje telo in um hkrati.

Ker bo kmalu obdobje obdarovanj, smo izbrale 5 programov, katerih bi bila vesela vsaka Nepremagljiva. Odpravile smo se kar v ROI Medico & Spa center, ki deluje v okviru Grand Hotela Sava ****Superior v Rogaški Slatini in zaposluje visoko kvalificiran kader. Skrivnost uspešnega zdravljenja v ROI Medico centru leži v starodavni moči naravnih zdravilnih sredstev, ki jo dopolnjujejo sodobni medicinski pristopi. Vsi programi in postopki so osnovani s strani zdravnika za preventivo in zdravljenje z naravnimi zdravilnimi sredstvi s 350-letno tradicijo: mineralno vodo, termalno vodo in oblogami iz zdravilnega blata. Spoznajte torej 5 programov, ki bodo spremenili vaše življenje na bolje.

ROI Medical programi

Najprej smo izbrale program, ki je namenjen tistim, ki jih pesti zdravje. Namen programov ROI Medical je zmanjševanje in odpravljanje problemov mišično-skeletnega sistema, sladkorne bolezni in gastroenteroloških bolezni. Poleg vnosa zdravilne mineralne vode bogate z magnezijem, se programi izvajajo na osnovi rezultatov pridobljenih z Inbody testom in na osnovi trenutnega zdravstvenega stanja posameznika, ki izvaja določen program ROI. Le ti so nadzorovani in predpisani s strani zdravnika in temeljijo predvsem na naravnih dejavnikih (termalna voda, mineralna voda in naravni zdravilni faktorji, kot je fango, glina …). 

Kaj za še boljše rezultate priporoča zdravnik?

 • številne masaže (terapevtske)
 • fizikalne terapije (individualne prakse)
 • elektroterapije
 • ultrazvok
 • laserske terapije
 • pressoterapije
 • inhalacije
Skrivnost uspešnega zdravljenja v ROI Medico centru leži v starodavni moči naravnih zdravilnih sredstev, ki jo dopolnjujejo sodobni medicinski pristopi.

Pred začetkom programa je treba opraviti posvet pri zdravniku, kar je osnova za nadaljnje izvajanje programa. Za maksimalno učinkovitost programa na vaše telo priporočajo 15-dnevni program z bivanjem pri njih. Glede na vsebino postopkov v programu in priporočila zdravnika lahko izbirate med tremi vrstami programov: LIGHT, BASIC in ROI Medico.

ROI detoks program

Našle smo tudi program, ki pomaga pri novodobnem življenju, ki ga imamo danes praktično vsi. Zaradi stresnega sodobnega načina življenja in nezdrave prehrane se v našem telesu kopičijo strupene snovi, ki jih imenujemo toksini. Vplivajo na številne telesne funkcije, na videz kože in na splošno fizično počutje. V sled tega priporočajo, da s programom ROI Detoks odstranite strupe iz telesa in tako preprečite številne možne bolezni.  

Program čiščenja telesa vsebuje detoks napitke in posebno detoks prehrano, pitno kuro z zdravilno mineralno vodo – bogato z magnezijem in postopke, ki spodbujajo izločanje toksinov (CO2 suhe kopeli, različne masažne tehnike, glinene obloge, piling in detoksikacijski postopki z algami).

Del programa je tudi pitje zdravilne mineralne vode.

Pred začetkom programa je treba opraviti posvet pri zdravniku ter “InBody” test, kar je osnova za nadaljnje izvajanje programa. Zdravnik priporoča minimalno 15 dni, trajanja ROI Detoks programa z bivanjem pri njih. Na voljo pa so tudi 11, 15 ali 22-dnevni detoks programi. Takšen detoks je zagotovo sanjski za vse Nepremagljive.

ROI shujševalni program

To je zagotovo program, ki si ga vsaj enkrat zaželi vsaka Nepremagljiva. Shujševalni program za zmanjšanje telesne teže traja najmanj 15 dni. Ta program vključuje posebno shujševalno prehrano, 3x dnevno pitno kuro mineralne vode – bogate z magnezijem, termomineralne vodne kopeli, telesne aktivnosti in številne postopke oblikovanja telesa v ROI Medico centru:

 • Fusiomed,
 • Ultratone,
 • Postopki z algami in pilingom,
 • Presoterapija,
 • Vaje z osebnim trenerjem.

Pred začetkom programa je potrebno opraviti posvet pri zdravnikom in “InBody” test. Za maksimalne rezultate hujšanja priporočamo minimalno 15 dni programa z bivanjem. 

ROI diabetes program

ROI Diabetes program je namenjen ljudem s sladkorno boleznijo tipa 2 in preprečuje možne zaplete sladkorne bolezni, kot so nevropatija, angiopatija in težave s cirkulacijo. Program vključuje posebno diabetično prehrano, 2x dnevno detoks napitke in 3x dnevno pitno kuro magnezijeve zdravilne mineralne vode. Mineralna voda je pomembna, saj na naraven način uravnava raven sladkorja v krvi. Program ponuja tudi postopke za izboljšanje cirkulacije: CO2 suho kopel, nordijsko hojo, glineno oblogo in refleksno masažo stopal. Pred začetkom programa je treba opraviti posvet pri zdravniku ter “InBody” test, kar je osnova za nadaljnje izvajanje programa. Zdravnik priporoča minimalno 8 dni trajanja ROI Diabetes programa. 

Kateri so postopki ROI medico centra?

 • PITNA KURA Z ZDRAVILNO MINERALNO VODO: čas in količino določi zdravnik na individualnem posvetu. Za preventivo pred boleznimi prebavnega ali presnovnega sistema, sladkorne bolezni TIP 2, metaboličnega sindroma, zvišanim holesterolom, povišanim krvnim tlakom in stresom.
 • ZDRAVA PREHRANA PO METODI ROI DIETE: test intolerance na živila, posvet z zdravnikom, priprava jedilnika, prilagojenega vašim potrebam, »In Body« analiza telesa.
 • HIDROTERAPIJA blagodejno vpliva na bolezni periferne prekrvavitve, na detoksikacijo telesa, izboljšanje tonusa kože in izboljša stanje organizma: mineralna, termalna, suha CO2, biserna in magnezijeva kopel, kopel s sodo ter s podvodno masažo.
 • TERMOTERAPIJA izboljšuje prekrvavitev v mišicah in sklepih, stimulira regenerativne procese, izboljšuje elastičnost mehkih tkiv ter posledično gibljivost sklepov in hrbtenice: fango, glina, alge.
 • FIZIOTERAPIJA:
 • HILT, ultrazvok, elektroterapija, magnetoterapija, kinezioterapija, mehanoterapija, karboksiterapija, injekcije.

ROI beauty program

Brez lepote pri Nepremagljivih ne gre, zato smo izbrale tudi lepotni program. ROI Beauty program namreč izvaja postopke za popolno sprostitev, regeneracijo in pomladitev telesa, kjer z različnimi postopki, vrhunskimi kozmetičnimi linijami (Rhea, Pevonia, Guinot) in sodobno tehnologijo kozmetičnih aparatov negujejo vaš obraz in telo ter vaše telo preoblikujejo.

ROI Beauty program je namenjen negi obraza in telesa, tudi s pomočjo sodobne tehnologije.

Kako poteka lepotni program?

 • PREOBLIKOVANJE TELESA: Ultraton, Technispa, Fusiomed, RMF, Kavitacija in Cryo
 • NEGA OBRAZA IN TELESA: ročno ali z vrhunskimi aparati
 • NEGA ROK IN STOPAL
 • MASAŽE: terapevtske, ayurvedske, orientalske, limfne drenaže

Pot do zdravega in kakovostnega načina življenja

Izvajanje preventivnih ROI Medico postopkov v dopolnjevanju s postopki ROI beauty centra, kombiniranimi z zdravo pripravljeno lokalno pridelano hrano, z izvajanjem aktivnosti v neokrnjeni naravi in bogato kulturno dediščino ter številnimi dogodki, koncerti za zabavo in sprostitev, vnesemo v svoje življenje popoln stil preobrazbe, ki vodi v dolgo in kakovostno življenje. ROI MEDICO& SPA za povrnitev polnih življenjskih moči!

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam