Victoria Beckham svoji hčerki ne pusti, da bi z ličili zapustila hišo

Victoria Beckham je razkrila, da njena hči Harper ne sme oditi od doma naličena, čeprav je pri tem zelo nadarjena. 

49-letna modna oblikovalka je priznala, da njena 11-letna hčerka že nekaj časa zna ličiti, saj je razkrila, da z njo deli strast do ličenja. Po uspehu svoje istoimenske blagovne znamke ženskih oblačil je Victoria leta 2019 predstavila svojo lepotno linijo Victoria Beckham Beauty.

Delita si ljubezen do ličil

Harper, ki je preizkusila nekaj maminih izdelkov, se je mami celo pridružila na raziskovalnih in poslovnih potovanjih za podjetje. Victoria, ki ima z možem Davidom hčerko Harper in tri sinove Brooklyna, Romea in Cruza, je povedala: “Že nekaj časa je sposobna naličiti celoten obraz. To ji gre zelo naravno.”

Razkrila je tudi, da ju druži skupna ljubezen do lepote, zato rada skupaj nakupujeta kozmetiko. Victoria je povedala: “Obisk drogerije je njena najljubša zabava po šoli. Če se dobro odreže pri testu, jo peljem v trgovino, ki je v bližini. To je njena najljubša stvar, obsedena je.

Tudi ona ima težave z obrvmi

Victoria je v intervjuju tudi priznala, da je 48-letni mož še nikoli ni videl brez narisanih obrvi. Razkrila je še: “David me še nikoli ni videl brez obrvi. To je prva stvar, ki jo naredim: zbudim se, si narišem obrvi. Tudi mojinista enaki – sta sestri, ne dvojčici. Zelo sem nesamozavestna zaradi pretiranega puljenja, saj obrvi spremenijo celoten obraz.” 

Priznala je še, da bi bili njeni oboževalci zgroženi, če bi jo opazili brez njih. Mati štirih otrok je povedala, da si je v času svojega delovanja v skupini Spice Girls zaradi modne izjave nekoč celo obrila obrvi. 

Posnetki, na katerih se Harper liči

Ljubiteljica mode je na Instagramu delila prikupne posnetke svoje hčerke Harper, kako se doma igra z ličili.Posnela je, kako si hčerka v ogledalu nanaša bleščilo za ustnice njene blagovne znamke. Ko je ta trenutek delila s svojimi sledilci, je Victoria videoposnetek začela z besedami: “Harper, kaj počneš?” Odgovor je bil seveda, da se liči.

Nekdanja članica skupine Spice Girls je nato hčerko vprašala, kateri izdelek uporablja, na kar je Harper odgovorila: “Imenuje se Posh Gloss.” Victoria je Harper prosila za demonstracijo, hčerka pa je nato nanesla bleščilo za ustnice in na koncu z nasmehom pozirala. Razkrili sta še, da imata isti najljubši odtenek. Zvezdnicapa je zgodbo opremila s pripisom: “Učila se je od najboljših!” Kljub vsemu pa se bo Harper še nekaj časa ličila samo za doma, kajti njena slavna mama vztraja, da je še premlada, da bi okoli hodila naličena.

FOTO: PROFIMEDIA

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam