Zakaj bi morala vsaka mamica poznati Twistshake izdelke!

Nepremagljive smo ugotovile, da je med vami, ki nas spremljate, tudi kar nekaj mladih mamic, zato smo se odločile, da bomo predstavljale zanimive izdelke za vas in vaše malčke. 

Prvi so na vrsti inovativni otroški izdelki Twistshake, ki jih je za svoji punčki uporabljala tudi naša Rebeka. Zanimiva pa je predvsem zgodba, kako je ta blagovna znamka nastala, saj jih je razvil moški, ustanovitelj in generalni direktor podjetja Twistshake, Šved Vienar Roaks.

Ideja se mu je utrnila pred desetimi leti, medtem ko je pazil tetinega sinčka, svojega bratranca, ki se je še hranil po steklenički. Vsi vemo, kako zahtevna je lahko ta naloga, sploh če se moraš hkrati z otrokom ukvarjati, ga preoblačiti, hraniti … Hitro mu je postalo jasno, da bo to kar izziv. Največ časa je porabil za hranjenje, saj je pripravljena formula za dojenčke kar naprej mašila cucelj, pomivanje je bilo prava nočna mora, v kuhinji pa je po hranjenju seveda vladala prava zmešnjava. Večkrat je pazil bratranca in razmišljal, da mora obstajati enostavnejša rešitev, ki bi olajšala hranjenje malčkov. 

Eden bolj priljubljenih izdelkov je multipraktik.

Vendar je potem fantek zrastel, prerastel stekleničko, tako so izginile tudi omenjene težave. Vse do nekega poletnega dne, ko je v parku zagledal mamico, ki se je ‘borila’ s hranjenjem svojega otroka po steklenički. Pod pritiskom, da otročka hitro nahrani, je v naglici poskušala pripraviti hrano, otrok je lačen kričal na ves glas, skratka, lahko si predstavljate, kako je bilo vse skupaj videti. Vienar ji je priskočil na pomoč in hkrati podoživel situacijo s svojim bratrancem. Ideja, ki jo je imel že nekaj časa, je bila več kot očitno zrela za to, da se uresniči, in prvemu izdelku, steklenički za hranjenje Twistshake, se je kmalu pridružila cela paleta inovativnih izdelkov, ki so vsi preprosti in varni za uporabo, poleg tega pa še privlačne oblike. 

Katere izdelke najdemo pod blagovno znamko Twistshake?

Vsak dojenček je drugačen in ima svoje potrebe, ki se seveda z razvojem spreminjajo. Twistshake jim sledi v vseh fazah, tako med naborom izdelkov na primer najdemo: stekleničke za hranjenje, med njimi tudi stekleničke, ki so opremljene z edinstvenim sistemom proti trebušnim krčem TwistFlow,

  • posodice za shranjevanje mleka v prahu,
  • jedilne sete,
  • vrečke za stiskanje za večkratno uporabo, ki so popolne za kašice in druge malice za na pot,
  • skodelice za srkanje,
  • vozičke, dodatke in izdelke iz tekstila.

Vsi Twistshake izdelki so brez BPA-jev in narejeni iz sestavin, ki so v skladu z vsemi varnostnimi predpisi prehrambne industrije. Materiali so najvišje kakovosti.

Posebna ponudba za naše bralke: 55% popust na vse izdelke s KODO: rebekadremelj55  in brezplačna dostava za naročila nad 50€.

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam