Vsebino omogoča VENERA SHOP

Zakaj erotične igračke ne bi smele biti bav bav!

Večina je mnenja, da ne potrebuje erotične igračke, saj ima partnerja, v postelji je vse kot mora biti, nobenih problemov. Pa tovrstne igračke res ne potrebujete?

Uporaba erotičnih pripomočkov se že od nekdaj povezuje s samskimi ljudmi. Pa vendarle Venera Shop vsakodnevno obišče več tistih, ki so v zvezah kot tistih, ki niso. Zakaj? Danes bomo skušale poiskati nepremagljive odgovore na to vprašanje. V naši rubriki Nakupovalni vodnik pa smo vam pripravile TOP 5 erotičnih pripomočkov za začetnice. Vabljene, da malo pobrskate :).

Komu so namenjene erotične igračke?

Erotične igračke naj bi stereotipno uporabljali samo samski, toda resnica je precej drugačna, saj so namenjene vsem. Tudi tistim, ki imajo partnerja. Erotične igračke so torej za vse, ki si želijo poživitve spolnih odnosov. Namenjene so tudi tistim, ki potrebujejo pomoč pri spolnosti, pa seveda tudi tistim, ki imajo pri spolnosti težave. 

Imajo v erotičnih trgovinah res samo lisice in vibratorje?

Če niste še nikoli vstopile v nobeno erotično trgovino, verjetno sploh ne veste, kaj imajo v ponudbi. Ne gre le za fetiš pripomočke, vibratorje, lisice, ampak je v ponudbi najdejo tudi erotično perilo, vaginalne kroglice, masažna olja, kreme, izdelki za zabavo, nogavice in še mnogo drugih. Skratka ponudba je velika. Lahko bi rekle, da presenetljivo velika in izjemno raznolika. 

Večina je mnenja, da ne potrebuje erotične igračke, saj ima partnerja, v postelji je vse kot mora biti, nobenih problemov. Pa tovrstne igračke res ne potrebujete? Dejstvo je, da erotične igračke ne pridejo prav samo, če ste samske ali ko vam pri odnosu s partnerjem kaj ni všeč, temveč so več kot dobrodošle tudi takrat, ko je vse tako kot mora biti. 

So erotične igračke primerne tudi za pare?

Naši spolni odnosi bodo najboljši takrat, ko bomo sproščeni. Sproščeni pa bomo, ko bomo dobro poznali svoje telo. Večina ljudi pa ne pozna svojega telesa tako dobro in se zato ne sprosti niti med spolnim odnosom s svojim dolgoletnim partnerjem. Nekateri imajo probleme, ki se jih da izboljšati ali pa celo popolnoma odpraviti, vendar pogosto sploh ne vedo, da je to možno. Tu na vrsto pridejo erotični pripomočki. Namenjene so užitku in ta vam je morda celo skrit in ga ne poznate. Zakaj? Ker se ne poznate dovolj, ker se ne znate sprostiti ali pa preprosto, ker ne uživate in ne veste, kako to popraviti. Naj vam razkrijem enega izmed načinov, s katerim vse to lahko premagate.

Kako poživiti partnerski odnos?

Erotični pripomočki so odlična poživitev partnerskega odnosa. Tudi če je vse tako kot mora biti, se s pomočjo pripomočkov bolje spoznata, dosežeta točke, za katere mogoče niti nista vedela, da so tam, skratka oživita svoj čas v postelji in si dasta priložnost, da še bolj uživata. Takšna poživitev je dobrodošla tudi takrat, ko v odnosu ni vse tako kot mora biti, saj vama lahko pomagajo ponovno najti tisto iskrico, na katero sta oba že pozabila. Dovolj je že kakšna erotična družabna igra, ali pa perilo, v katerem se boste počutile bolj samozavestno, kakšno masažno olje, s katerim presenetite svojega partnerja. Izbira je res pestra, zato ne bo težko najti nečesa, kar vam je všeč. To je lahko karkoli. Poleg tega lahko igračke poskrbijo, da boste v postelji bolj aktivne, kar na koncu pomeni tudi boljši seks. 

So erotične igračke le za užitek?

Dobrodošle so tudi pri različnih težavah, kot so inkontinenca, težave s prostato, ali pa zgolj želja po analnem spolnem odnosu oziroma po nečem novem. Dovolj je že samo uporaba vlažilnega gela, ki lahko močno izboljša vaš spolni odnos, stimulacijska krema, erekcijska črpalka, stvari je res veliko, pa tudi uporabljajo se lahko na ogromno različnih načinov. Saj veste, da je meja le vaša domišljija. Priznajmo, da ljudje erotične pripomočke uporabljamo preprosto zato, ker so odlična popestritev. Ker nam pomagajo izpolniti skrite želje, želje po užitku, rešijo pa tudi marsikateri problem. 

Kaj pa, če mi je neprijetno, ko odhajam iz erotične trgovine?

Če vas je strah, da bi kdorkoli vedel, kaj kupujete in kaj vas spremlja v postelji, naj povem, da so paketki Venera Shopa popolnoma diskretni, tako da popolnoma nihče ne bo vedel, kaj imate. Seveda pa imate tudi možnost nakupa preko spleta, kjer je ta strah popolnoma odveč. 

Kaj če ne poznam erotičnih pripomočkov?

Ker je erotičnih pripomočkov res ogromno, vemo, da je včasih težko izbrati pravega. Zato vam jih v nadaljevanju na kratko predstavimo. 

VIBRATORJI

Najbolj poznana erotična igračka je nedvomno vibrator. Gre za erotični pripomoček, ki vibrira. Izbirate lahko med veliko različnimi vrstami, oblikami, barvami, materiali in nameni uporabe. Rabbit vibratorji, ki poleg vaginalne stimulacije, stimulirajo tudi klitoris, rahlo ukrivljeni vibratorji dosežejo g-točko in nudijo novo dimenzijo užitkov. Masažne roke pa so prava izbira za ženske, saj je dokazano, da večina žensk najlažje doseže orgazem s stimulacijo klitorisa.  

PENIS ALI DILDO

Penisi so najboljša izbira za tiste, ki imajo radi klasiko. Gre namreč za igračke v obliki penisov, ki so po navadi zelo realistični. Kožna barva, čeprav se najdejo tudi pisani, izjemna fleksibilnost, pritrdilna nogica, ki omogoča igranje kjerkoli, in pa izjemno realistična podoba, ki poskrbi za intenzivno stimulacijo. 

VAGINALNE KROGLICE IN JAJČKA

Gre za pripomočke, ki si jih ženska vstavi v vagino. Z njihovo pomočjo lahko trenirate mišice, saj krepi vagino, kar je priporočljivo predvsem po porodih. Najdejo se tako navadne kot tudi tiste, ki vibrirajo in omogočajo daljinsko upravljanje.

Erotični pripomočki so odlična poživitev partnerskega odnosa. Tudi če je vse tako kot mora biti, se s pomočjo pripomočkov bolje spoznata, dosežeta točke, za katere mogoče niti nista vedela, da so tam.

EREKCIJSKI OBROČKI

Erekcijski obročki so najbolj klasičen erotični pripomoček za moške. Gre za obroček, ki si ga moški nadene na penis. Z njegovo pomočjo lahko doživi hitrejši in intenzivnejši vrhunec. Poleg klasičnih silikonskih, obstajajo še kovinski, vibracijski in obročki s pritrjenimi stimulatorji. Zadnji so primerni tako za individualno uporabo kot tudi za uporabo v paru, saj istočasno stimulirajo obe osebi. 

ANALNI ČEPI

Analni čepi so erotični pripomočki za analni seks. Gre za čepe, ki se vstavijo v anusno odprtino. Z njihovo pomočjo jo postopoma raztezate in pripravljate na analni spolni odnos. V ta namen lahko izbirate med različnimi velikostmi, oblikami, materiali in težo. Analnim čepom so podobne tudi analne kroglice.

MASTURBATORJI

Masturbatorjev je ogromno, tudi če se osredotočimo zgolj na tiste za moške. Tudi pri njih lahko izbirate med navadnimi in vibracijskimi. Ampak se tu izbira še ne konča. Lahko izbirate med masturbatorji z ustno odprtino, vaginalno odprtino ali anusno odprtino. Razlikujejo se tudi v stimulacijskih strukturah, tako da občutek nikoli ne bo popolnoma enak. 

Lahko izberem še kaj drugega?

Da pa ne bomo govorile samo erotičnih igračk, naj vas spomnim, da lahko izbirate tudi med vrsto različnih lubrikantov, masažnimi olji, umetnimi spermami, stimulacijskimi kremami, erotičnim perilom, produkti za zabavo. Načinov, da poživite svojo posteljno aktivnost, je nešteto. 

Če je bilo informacij malce preveč in ne veste, kako bi se odločile, preverite našo rubriko Nakupovalni vodnik, ki smo ga pripravile, da vam bo pomagal pri lažji izbiri.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam