SHEBA

Kako lahko vašo mačko razvajate z gurmanskim obrokom

Da smo Nepremagljive gurmanke, ni nobena skrivnost. Tudi kuhamo zelo rade, saj imamo svojo kuharsko knjigo Nepremagljiva kuhinja z Almo Rekić.

Zelo rade pa imamo tudi svoje ljubljenčke, zato poskrbimo tudi za njihovo gurmansko izkušnjo. Danes vam predstavljamo Shebo, ki ni navadna hrana za mačke, ampak je popolna hrana.

Prepričane smo, da želite tudi vi svojo mačko razvajati z gurmanskim obrokom, ki je pripravljen iz visoko kakovostnih sestavin, ki vsebujejo koristna hranila. To je tudi odličen način, da ste prepričani, da po najboljših močeh poskrbite, da bo vaša mačka zdrava in srečna. Poskrbite za kulinarični izbor iz naravnih sestavin.

Zakaj izbrati Shebo?

V letu 2021 je blagovna znamka Sheba v Sloveniji zrasla za 17 %, kar je dokaz, da je pri nas vse bolj priljubljena. Tudi naše mačke si želijo raznolikih obrokov enako kot mi. Sheba ni navadna mačja hrana, je nekaj več. S svojo kreativno in svežo kulinariko imamo možnost, da naše mačke uživajo v raznolikosti in zato Shebo obožujejo. To je prava gurmanska izkušnja za vašo mačko.

Vsi hrepenimo po pravih izkušnjah in tistem prijetnem kakovostnem času preživetem z družino in prijatelji. Ob teh trenutkih nas preplavijo pozitivna čustva, saj so to posebni trenutki, ki jih načrtujemo vnaprej, da jih preživimo z najdražjimi. S Shebo poskrbimo, da je to tudi trenutek, ko se povežemo s svojo mačko, saj poskrbimo, da je tudi njen obrok okusen.

Vsi razmišljamo, kaj bomo jedli

Popoldne je čas, ko se začnemo veseliti odhoda iz službe in vsi komaj čakamo, da vidimo svoje hišne ljubljenčke. To je tudi čas, ko začnemo razmišljati o tem, kaj bomo skuhali. Premlevamo sestavine in recepte za večerjo in to je čas, ko poskrbimo za lastno gurmansko izkušnjo in gurmansko izkušnjo svoje mačke. 

Sheba je osredotočena na premium segment mačk zaradi trenda humanizacije. Zanje je vzpostavljanje vezi in uživanje gonilo rasti. Poskrbijo pa tudi za uživanje v kulinaričnih izkušnjah vaše mačke, s katero se boste še bolj povezali. Njihove jedi so mojstrsko pripravljene iz kakovostnih in izbranih sestavin, brez dodatkov barvil in konzervansov. Privoščite svoji mački gurmansko doživetje.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam