Drage nepremagljive, ko sem razmišljala, kaj pripraviti, da bi vas navdušila, je bila odločitev kar težka, saj se v moji glavi prepleta na stotine receptov in okusov.
Nič, takole bom naredila, sem si rekla. Prepričana sem, da vam je od praznikov ostalo nekaj starega kruha. In po potici se prileže nekaj slanega.
Kako porabiti star kruh?
Meni so ljube pite, tako slane kot sladke. In sem si rekla: »Zavihaj rokave, postani nepremagljiva in sestavi dober recept iz starega kruha!« Ideje so začele padati in pripravila sem kar nekaj receptov. A tokrat bom z vami delila tistega za odlično slano pito.
Sledite mojim navodilom, a brez slabe vesti lahko zamenjate sestavine; namesto špinače dodajte brokoli, namesto brokolija paradižnik in tako naprej.
Poglejte v hladilnik in porabite, kar imate.
Želim vam dober tek in se veselim vaših povratnih informacij.