Grand Hotela Sava Rogaška

Tako smo se Nepremagljive razvajale v Rogaški Slatini

Letos smo si Nepremagljive namesto klasičnega zaključka leta privoščile obisk Rogaške Slatine, razvajale smo se v Grand Hotelu Sava Rogaška, kjer so odlično poskrbeli za nas.

December je bil zelo naporen, hrane in pijače je bilo preveč, zato smo se odzvale povabilu ekipe Grand Hotela Sava Rogaška, s katerimi tudi sodelujemo. Imele smo se res lepo. Veliko smo izvedele o pozitivnih učinkih mineralne vode, pestri zgodovini in spoznale pestro ponudbo, ki nas je navdušila. Priznamo, da smo prvič res šle s predsodkom, da bodo tam samo upokojenci in da je to klasično zdravilišče, a smo se zmotile. Ravno zato smo bile še bolj očarane in navdušene, saj res poskrbijo za dušo in telo.

V Rogaški smo preživele zares lep dan, ki ga nameravamo ponoviti. Zelo priporočamo!

Njihova ponudba je zelo pestra in izredno strokovna, saj nudijo tudi program Roi Medical, kjer imate tudi posvet z zdravnikom. Izberete lahko paket Magnesium Vital, ki vključuje kopanje v bazenu s termo-mineralno vodo. Vsekakor pa priporočamo »Detox« program, ki vam bo vrnil energijo in vključuje pitje zdravilne mineralne vode. Nikar ne pozabite na romantično razvajanje v dvoje ali prijetno druženje s prijateljicami in si privoščite luksuzni Roi Spa in kulinarični meni, v katerega se boste zaljubile. Čudovito razvajanje si lahko privoščite tudi kot valentinovo darilo v dvoje ali pa recimo ženski vikend. Vsaka Nepremagljiva bo vesela takšnega razvajanja tudi za rojstni dan. 

Na koncu smo ugotovile, da je to popolna lokacija za vse, ki bi radi nekaj uric zase. Rogaška sploh ni lokacija za starejše, ampak je res super za vse mlade in mlade po duši, ko potrebujete razvajanje in čudovito doživetje. Tako, kot je videti naš čisto običajen delovni dan (hahahahahah …). Me smo sklenile, da se zagotovo še vrnemo in, da to postane naše tradicionalno druženje. Na našem instagram profilu pa si lahko ogledate tudi nekaj video utrinkov našega uživanja.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam