Vsebino omogoča HOTEL SAVA ROGAŠKA d.o.o.

To nas poleti čaka v Rogaški Slatini

Vroče in dolgo poletje vas letos čaka v Rogaški Slatini, kjer so pripravili kar 50 dogodkov, ki jih ne smete zamuditi.

Tudi letos bo Anin festival razveselil vse generacije, ki bodo obiskale Rogaško Slatino. Pa veste, kdo je Ana, po kateri festival nosi ime? Gre za sveto Ano, ki je zavetnica Rogaške Slatine.

Izjemno pestro dogajanje

Čarobna Rogaška Slatina.

Letos je program izjemno pester in zanimiv. Čakajo vas koncerti, poletni kino, projekcijsko mapiranje in dve predstavi za otroke. Odlična priložnost torej, da obiščete ta slovenski biser in uživate v pestrem dogajanju. Nikakor ne zamudite koncertov raznolikih glasbenih zvrsti, od Big banda RTV Slovenija z Otom Pestnerjem in Nino Strnad ter ostalih odličnih koncertov, med drugim bodo nastopili tudi Vocal BK studio, Ditka, Mascara, Yani Pearl & Martin Martis, Florian Singers, Amaya, Ana Ferme, IL DIVJI, Help! A Beatles tribute, The Woodlanders, Pegazove muze in 36 koncertov komornega orkestra Musice Camerate v Paviljonu Tempel. Otroci pa bodo uživali v predstavi Dobrodošli v žuželčji hotel in Bobnarski delavnici. 

Doživite poletje v Rogaški

Izkoristite last minute akcijo -10 %, ki velja samo v mesecu juliju in se razvajajte v neverjetnih sobah Lux, kjer vas čaka tudi brezplačno presenečenje. Podarijo vam 1x dnevno 3-urni vstop na Roi Spa teraso z zunanjim bazenom. Privoščite si samo najboljše in doživite luksuzno razvajanje. Sobe LUX vas bodo očarale z vrhunskim dizajnom, uživali boste v mondenem stilu Ars natura in sami izbrali vzglavnik, ki vam najbolj ustreza. Omogočen imate tudi neposreden dostop do Roi Spa in Medico centra ter dostop do bazena Lotus s savnami. To pa še ni vse, nudijo vam tudi možnost razvajanja s premium kozmetiko.

Vroče in dolgo poletje vas letos čaka v Rogaški Slatini, kjer so pripravili kar 50 dogodkov.
Zunanja terasa z bazenom.
Bazen Lotus

Nepremagljive smo to poletje izbrale Rogaško Slatino, saj se bomo razvajale, kot si zaslužimo in hkrati uživale v pestrem poletnem programu. Odkrite, kaj vse so vam pripravili to poletje in izkoristite darilo ob 40-letnici hotela, kamor se boste zagotovo vrnili.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam