Vsebino omogoča ALEJA

Kje v Ljubljani lahko preizkusite največji trampolin na svetu?

Nakupovalno središče ALEJA je pravi raj za svoje obiskovalce, saj celostno združuje nakupovanje z nepozabnimi doživetji, kar Nepremagljive že zelo dobro vemo.

O doživetjih pri njih smo že pisale, naša Rebeka pa nam je izdala tudi, kam se pri njih najraje odpravi na kosilo. Sedaj pa imajo še eno novost, saj so otvorili največji trampolin na svetu. Obiskovalci boste lahko preizkusili točno tak trampolin, kot ga uporabljajo najboljši akrobati na svetu. Na ALEJI SKY bo na voljo vsak dan v tednu skozi vse poletje od 9. do 22. ure, ob nedeljah pa do 21. ure. Poleg največjega trampolina, ki je velik 12 x 12 metrov, pa bodo za najmlajše obiskovalce na voljo še manjši trampolini. 

Pri ustvarjanju največjega trampolina so sodelovali tudi Dunking Devils

»Največji trampolin na svetu bo prav pri nas na ALEJA SKY prvič odprt tudi za obiskovalce, vsak dan. Naj ob tem dodam, da nas veseli, da lahko obiskovalcem ponudimo več kot le nakupovanje, saj omogočamo številne možnosti za preživljanje prostega časa. To so zabava, športne aktivnosti, dogajanja, doživetja in tudi pestra kulinarična ponudba z raznoliko izbiro okusov iz različnih držav. Ravno zaradi tega edinstvena streha postaja vedno bolj priljubljena točka tudi za dogodke in doživetja,« je dejal direktor ALEJE Toni Pugelj. Največji trampolin na svetu so ustvarili Dunking Devils v sodelovanju s ponudnikom trampolinov. Ta vsako leto poleti krasi dogodek Odbito na Ljubljanici, prav tako pa je pred kratkim stal tudi v znamenitem Los Angelesu. 

Preživite prosti čas v ALEJI

Topli poletni večeri v ALEJI kar kličejo po preživljanju prostega časa ob osvežilni pijači v prijetnem ambientu z glasbo v živo. Vsako sredo zvečer prirejajo kino pod zvezdami z najboljšimi filmskimi uspešnicami. Do sedaj so predvajali že filma Top Gun: Maverick in Jurski svet: Prevlada, v juniju pa se bosta zvrstila še Kozmoblisk in Elvis. Prav tako na ALEJI SKY ob četrtkih organizirajo koncerte na prostem. Do sedaj so že gostili Perota Lovšina, danes pa bo nastopila skupina Bepop. V juniju bodo priredili še koncerta Jureta Lesarja in Emkeja. Ob petkih zvečer lahko pridejo obiskovalci razmigati svoje boke ali preprosto uživati v divjih ritmih latinskoameriške glasbe, kjer jih bo v plesne ritme zazibal DJ. Nedelje so v Planetu Lollipop rezervirane za najmlajše, kjer jih razveseljujejo priljubljene otroške gledališke predstave.

Medtem ko ALEJA praznuje svojo 2. obletnico delovanja, pa je njihov magični darilni bon Desetak dopolnil že 10 let. Ob tej priložnosti so spremenili njegovo vizualno podobo, tako da je postal še bolj privlačen za kupce. Desetak je lahko izjemno uporabno darilo za vaše najbližje, unovčite pa ga lahko v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih lokalih.

Foto: Robert Krumpak

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam