To so razlogi, zakaj je serija Emily in Paris navdušila tudi Nepremagljive

Veliko nas je, ki obožujemo Netflix, čeprav težko najdemo čas zanj. Pri naju z možem je tako, da dava otroke spat in najdeva nekaj, kar je všeč obema, da lahko gledava skupaj.

Se pa kdaj zgodi, da najdem kaj tudi samo zase in to je Emily in Paris. Sem prestara za to nadaljevanko? To je vprašanje, ki sem si ga postavila najprej, ampak nadaljevanka me je potegnila v čudoviti Pariz in leta niso ovira. Naša Andreja pa mi je tudi povedala, da vse gledamo Emily, neglede na leta, tako da drage, če še niste našle časa, akcija!

Kaj me je sploh pritegnilo? Najprej nasmeh Lily Collins, ki ima glavno vlogo in je zelo prikupna. Igra Američanko, ki pride službeno v Pariz in tako se vse začne. Mimogrede, njen oče je Phil Collins, glasbenik, pesem In the Air Tonight zagotovo poznate. 

Prikupna Lily Collins, ki igra Emily, je hči glasbenika Phila Collinsa.

Vse, ki smo že bile v Parizu, opazimo znamenitosti, ki smo si jih že ogledale v živo, kar je res fajn. Vse tiste, ki si v Pariz še želite pa si boste to želele še bolj. Ob znamenitostih pa nadaljevanka lepo predstavi ležernost Francozov, njihovo ljubezen do uživanja in seveda dobre hrane in vrhunskega vina. Tukaj si boste zastavile vprašanje, kako so Francozinje lahko tako vitke, če pa nenehno nekaj jedo in pijejo. O tem se je spraševala že naša Mateja, ki je pred časom napisala članek Francoska kulinarika in skrivnosti njihove vitkosti

Sex and the City za mlajšo generacijo (pa tudi za Nepremagljive)

Kaj me je najbolj pritegnilo? Ja, moda, oblačila, barve in stil, ki ga imajo v nadaljevanki vsi. Noro! Na trenutke se mi celo pojavi vprašanje, če je to realno, ampak nedvomno je. Če kje, potem v francoski prestolnici. Nadaljevanka me malo spominja na Sex and the City, v mlajših letih. Zagotovo bi lahko našla neke podobnosti ali vzporednice. Moda pa serijo močno kroji in je nekaj, okoli česa se tudi sama zgodba dogaja. Veliko oblačil boste prepoznale, veliko jih boste želele poznati, prepričana sem, da boste najbolj uživale ljubiteljice barv, ki boste dobile ideje za nove kombinacije. Videle boste tudi dizajnersko Vespo, ki jo obleče Dior. 

Tudi čelada nosi dizajnerski podpis – Dior.
V seriji boste uživale tudi ljiubiteljice oblačil in barv.

V nadaljevanki ne manjka čednih moških likov, ki tako ali drugače vplivajo na zgodbo glavne junakinje. Vsi liki imajo tudi svojo zgodbo, tako da je dogajanje pestro. Sem pa med prebiranjem informacij o nadaljevanki, zasledila zanimivost, da Francozinje nosijo v torbici superge, ki jih obujejo, ko nekam gredo, pred prihodom pa se preobujejo nazaj v čevlje z visoko peto. Ni kaj, praktično in modno. Zapomnite si tale trik.

V seriji pa seveda ne manjka niti ljubezenskih zapletov …

Gre torej za pravo žensko nadaljevanko, kjer ne manjka ljubezenskih zapletov in razpletov, odpuljene najboljše prijateljice, zahtevne, a kul šefice, sodelavcev, ki bi jih enkrat objel, drugič zadavil in seveda postavnih in čednih moških. Naj dodam še to, da so vseh starosti in oblik. Obleke torej umaknite z orbitreka ali sobnega kolesa in na Netflix, saj boste hitreje navijale, ko boste videle, kako ozke so Francozinje v pasu. Tako sem tudi sama našla čas, da naredim 2 stvari hkrati. Uživam v nadaljevanki in se medtem potim na orbitreku, ko sem na poti v Pariz. Priznam pa še to, da me je prijelo, da to čarobno mesto obiščem tudi z možem. Kdo bo dal za letalski karti pa se ve.

Foto: Profimedia

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam